نكاتیدانستنی درموردخوراکی ها:
برخي اقلام غذايي هستند كه بدلیل افزودن موادشیمیایی که بسیارسمی وخطرناک هستندباعث ایجادغلظت وفشارخون٬مولدچاقی شکم٬مانع رشداطفال ونوجوانان٬ضایع کننده پوست وموافزاینده قندوچربی واوره خون٬تخریب کننده کبد٬یبوست زا٬عامل سکته مغزی وقلبی٬عقیمی وناباروری٬پوکی استخوان٬بیماری دستگاه گوارش (ودرمجموع باعث فاسد شدن خون میشوند)
گروه اول:اغذیه فوق العاده مضر(به هیچ عنوان استفاده نشود)
1-روغن نباتی
|
5-گوشت گاووگوساله
|
۹-سوسیس وکالباس
|
۲-روغن مایع
|
۶-سیگار
|
۱۰-موز
|
۳-کره گیاهی
|
۷-سس مایونز
|
۱۱-پیتزاوهمبرگر
|
۴-نوشابه
|
۸-ماکارونی
|
۱۲-پفک
|
گروه دوم اغذیه مضر(حتی المقدورمصرف نشود)
۱-قندوشکر
|
۲-لبنیات پاستوریزه
|
۳-گوشت مرغ ماشینی
|
۴-شیرینی قنادیها
|
۵-آدامس وچیپس
|
۶-شکلات وکاکائو
|
۷-بیسکوئیت هاو
آبنباتها
|
۸-نان فانتزی
(باگت)
|
۹-تخم مرغ ماشینی
|
۱۰- سرکه وآبغوره شیمیایی (کارخانه ای)
|
۱۱-آبلیموورب
شیمیایی(کارخانه ای)
|
۱۲-بستنی کارخانه ای
|
۱۳-کشک وآبمیوه شیمیایی
(کارخانه ای)
|
۱۴-کنسرووکمپوتهای کارخانه ای
|
۱۵-نان سفید(لواش،بربری وتافتان)
|
۱۶-چای پررنگ
|
گروه سوم :این اقلام موجب تصفیه خون،شادابی پوست ومو،تقویت اعصاب،رفع چاقی وچربی خون،سلامتی کبدکلیه وقلب،محکم شدن مغز،استخوان وافزایش رشدجسمی وذهنی اطفال ونوجوانان،سلامت معده وافزایش مقاومت بدن ودرمجموع رفع اخلاط فاسدوتولیدخون صالح وسلامت جسم وروح می شود:
1- روغن حیوانی
|
2- ماءالشعیرودوغ
|
3-کره حیوانی
|
4- خرماوکشمش بجای قند
|
5-عسل ونبات بجای شکر
|
6-گوشت گوسفندوماهی
|
7-نان سبوس دار(سنگک ونان جو(
|
8-میوه وسبزی تازه،پیازوسیرخام
|
9-زیتون وروغن زیتون همراه غذاوسالاد
|
10-خاکشیروگلاب وعسل(هرچه بیشتر)
|
11-شیرسردوآلوی خیس کرده قبل ازخواب
|
12-نان وپنیروگردو(شبها)یک شب درمیان
|
13-سماق همراه تمام غذاها
|
14-اناریارب انارهمراه همه غذاها
|
15-آب زرشک روزی يك لیوان
|
16-کاهووسکنجبین
|
17-شیره انگور
|
18-سیاه دانه(نصف قاشق چایخوری بجوید)
|
19-سرکه وآبغوره طبیعی(خانگی)همراه تمام غذاها
|
20-لیموترش تازه همراه تمام غذاها
|
21-لبنیات محلی(بشرط بهداشتی بودن
|
22-گل بنفشه دم کردنی
|
23-عناب(جوشانده)
|
24-قبل ازخواب یک قطعه پنیربه دندان بمالید
|
ورزش كردن يادتان نرود
گردآوری: محمد رضا قناد
ارسال توسط قناد
آخرین مطالب
صفحه قبل 1 صفحه بعد